ELEKTRO ZEELAND

ONZE DIENSTEN

Bent u op zoek naar een elektricien in Zeeland? Zoek niet verder dan Elektro Zeeland. Onze ervaren elektriciens helpen u graag!

Stroomstoring

Zit u gedeeltelijk of helemaal zonder stroom? Vraag eerst aan uw buren of zij het zelfde probleem ervaren. Mocht dat niet zo zijn, dan heeft u te maken met een stroomstoring. Op zulke momenten kunt u contact opnemen met Elektro Zeeland. Onze centralisten sturen de zelfde dag nog een elektricien uw kant op. Onze elektriciens hebben ervaring in het oplossen van stroomstoringen. Zo kunt u dezelfde avond nog genieten van uw favoriete serie of film.

Kortsluiting

Is de stroom in een deel van uw woning weggevallen? Dan wilt u dit probleem zo snel mogelijk verhelpen. Indien er geen stroom meer is, kunt u namelijk geen elektrische apparaten gebruiken. De stroomuitval in uw woning kan het gevolg zijn van kortsluiting. Om de oorzaak van de kortsluiting te vinden en deze te verhelpen, dan schakelt u onze elektricien in. Onze elektriciens weten namelijk precies wat zij moeten doen wanneer er sprake is van kortsluiting.

Meterkast werkzaamheden

De meterkast is essentieel in uw woning. De meterkast zorgt ervoor dat de stroom eerlijk verdeeld wordt naar verschillende groepen. Heeft u een storing in uw meterkast door bijvoorbeeld overbelasting? Dan kunt u contact opnemen met Elektro Zeeland. Wanneer teveel apparaten zijn aangesloten kan de groepenkast overbelast raken. Onze elektriciens hebben jarenlange ervaring in het verhelpen van storingen in meterkasten.

Stroomstoringen oplossen

Een stroomstoring in uw woning of bedrijfspand kan op elk moment van de dag optreden. Het is daarom ook niet te voorkomen dat u hiermee geconfronteerd wordt. Zelfs wanneer u uw meterkast goed onderhoudt en voorzichtig bent met uw stroomgebruik, kunnen er nog situaties zijn waarin u met een probleem wordt geconfronteerd. Het is dan goed mogelijk dat het probleem in uw elektrische installatie terug te vinden is. Hier kunt u het best niet zelf aan sleutelen. Wordt u met haperingen of het volledig wegvallen van de stroom geconfronteerd, dan is het verstandig om direct een expert hierbij te halen. Zeker ook omdat een stroomstoring door zeer veel verschillende oorzaken kan ontstaan, waardoor een gepaste oplossing noodzakelijk is. 

stroomstoring omgeving zeeland

Elektra specialisten

Onze elektriciens worden bijgeschoold zodat zij op de hoogte worden gehouden van de nieuwste ontwikkelingen betreft elektra

ervaren en vakkundig

Onze elektriciens hebben jarenlange ervaring in het oplossen van uw stroomstoringen en kortsluitingen.

voordelige prijzen

Door onze samenwerkingen met verschillende elektra bedrijven kunnen wij de kosten zo laag mogelijk houden.

24/7 spoedservice

Onze spoedservice is 24/7 bereikbaar. Zo kunt u ons elk moment van de dag bereiken wanneer u last heeft van een stroomstoring.

elektricien omgeving zeeland

Kortsluitingen verhelpen

Een belangrijke reden waarom een stroomstoring ontstaat is kortsluiting. Kortsluiting wordt over het algemeen veroorzaakt door een defect apparaat. Omdat de hoeveelheid elektrische apparaten die u gebruikt toeneemt, kan het moeilijk zijn om de oorzaak van de storing op te sporen. Het is dan verstandig om dit door een specialist te laten doen. Bovendien is uw stroomvoorziening flink aangetast en beschikt u niet over de juiste kennis en ervaring om de schade op te lossen. Dit kan ook gevaarlijke situaties opleveren. Het is simpelweg af te raden om dit eigenhandig te doen. Een elektricien met ervaring in deze situaties is dan zeer gewenst. Deze kan niet alleen de stroom weer werkend krijgen, maar kan ook uw voorziening bijvoorbeeld uitbreiden zodat u niet snel weer met dezelfde problemen kampt.

kortsluiting in omgeving zeeland

Onze trotse samenwerkingen

samenwerkingen elektra

Meterkast werkzaamheden

In nieuwe gebouwen worden tegenwoordig moderne meterkasten geplaatst. Die zijn namelijk veiliger dan de meterkasten van vroeger. Een van de redenen daarvoor is de aanwezigheid van een aardlekschakelaar, die een rol speelt in het voorkomen van overbelasting en kortsluiting van uw elektriciteitsnetwerk. Bent u recent naar een nieuw huis of bedrijfspand verhuisd, en wilt u de oude en mogelijk onveilige groepenkast vervangen? Laat dit altijd over aan een erkende installateur. Een verkeerd aangesloten stroomnetwerk kan namelijk kortsluiting, overbelasting of het gewoonweg niet functioneren van stroom in het gebouw tot gevolg hebben. Dit is niet nodig. Van Bentem Elektrotechniek heeft een landelijk netwerk van professionele elektriciens, 27/7 bereikbaar en altijd met spoed bij u ter plaatse. Dat is snelle service in combinatie met kwaliteit en vakmanschap. Neem nu contact met ons op door te bellen, of stuur een mailtje 

meterkast werkzaamheden zeeland

Werkgebied

Heeft u een elektricien nodig in Zeeland omdat uw stoppen zijn doorgeslagen bijvoorbeeld. Of ervaart u overige stroomstoringen? Wij zijn uw elektricien in Zeeland. Controleer in het lijstje hieronder of uw woonplaats erbij staat. Mocht uw locatie er niet bij staan, wees niet getreurd en neem contact op met ons. Elektro Zeeland is onder andere actief in:

Een elektricien nodig? We zijn 24/7 bereikbaar 085 06 04 929

Neem contact op