ELEKTRO ZEELAND

Stroomstoring & Kortsluiting

Heeft u last van kortsluiting of een andere stroomstoring? Wij zijn uw specialist in Zeeland. Onze elektriciens helpen u graag bij al uw stroomproblemen.

Stroomstoring

Zit u gedeeltelijk of helemaal zonder stroom? Vraag eerst aan uw buren of zij het zelfde probleem ervaren. Mocht dat niet zo zijn, dan heeft u te maken met een stroomstoring. Op zulke momenten kunt u contact opnemen met Elektro Zeeland. Onze centralisten sturen de zelfde dag nog een elektricien uw kant op. Onze elektriciens hebben ervaring in het oplossen van stroomstoringen. Zo kunt u dezelfde avond nog genieten van uw favoriete serie of film.

Kortsluiting

Is de stroom in een deel van uw woning weggevallen? Dan wilt u dit probleem zo snel mogelijk verhelpen. Indien er geen stroom meer is, kunt u namelijk geen elektrische apparaten gebruiken. De stroomuitval in uw woning kan het gevolg zijn van kortsluiting. Om de oorzaak van de kortsluiting te vinden en deze te verhelpen, dan schakelt u onze elektricien in. Onze elektriciens weten namelijk precies wat zij moeten doen wanneer er sprake is van kortsluiting.

Meterkast werkzaamheden

De meterkast is essentieel in uw woning. De meterkast zorgt ervoor dat de stroom eerlijk verdeeld wordt naar verschillende groepen. Heeft u een storing in uw meterkast door bijvoorbeeld overbelasting? Dan kunt u contact opnemen met Elektro Zeeland. Wanneer teveel apparaten zijn aangesloten kan de groepenkast overbelast raken. Onze elektriciens hebben jarenlange ervaring in het verhelpen van storingen in meterkasten.

Neem contact op bij stroomstoring

U zult begrijpen, dat niet iedere storing direct moet worden verholpen. Als een van uw stopcontacten niet werkt kunt u dit bijvoorbeeld ook de volgende dag door onze monteurs laten verhelpen. Anderzijds heeft u wel direct hulp nodig als er sprake is van een kortsluiting in uw woning, omdat het gevaarlijke situaties met zich mee kan brengen en zelf vaak lastig te verhelpen is. U kunt onze storingsdienst 24/7 bereiken, waardoor wij ook op de late avond naar u toe kunnen komen om hulp te bieden.

In veel gevallen zullen wij de oorzaak van de storing voor u proberen te traceren en deze direct voor u verhelpen. Wanneer het niet mogelijk blijkt om de storing direct op te lossen, zullen we met een passende, tijdelijke oplossing komen en u de volgende dag verder helpen. Zo kunt u altijd op ons rekenen!

Elektra specialisten

Onze elektriciens worden bijgeschoold zodat zij op de hoogte worden gehouden van de nieuwste ontwikkelingen betreft elektra

ervaren en vakkundig

Onze elektriciens hebben jarenlange ervaring in het oplossen van uw stroomstoringen en kortsluitingen.

voordelige prijzen

Door onze samenwerkingen met verschillende elektra bedrijven kunnen wij de kosten zo laag mogelijk houden.

24/7 spoedservice

Onze spoedservice is 24/7 bereikbaar. Zo kunt u ons elk moment van de dag bereiken wanneer u last heeft van een stroomstoring.

elektricien omgeving zeeland

De oorzaken van kortsluiting

Kortsluiting wordt vaak veroorzaakt door elektrische apparaten in uw woning. Indien het apparaat niets mankeert, werkt deze gewoon naar behoren. Wanneer er sprake is van een defect, dan heeft u last van kortsluiting. De oorzaak zit hem vaak in de kabels van een elektrisch apparaat, zoals de snoer. Deze is doorgaans goed geïsoleerd, waardoor de kabels van elkaar gescheiden blijven. Indien het snoer van de stekker beschadigd is, kunnen kabels elkaar raken. In dat geval ontstaat kortsluiting. Hierdoor slaat de schakelaar van de groep waarachter het apparaat zich bevindt, om. Er staat in dat geval niet langer stroom op de groep, waardoor u de hierop aangesloten apparaten niet kunt gebruiken.

kortsluiting zeeland

Onze trotse samenwerkingen

samenwerkingen elektra

De oplossing voor kortsluiting

Indien kortsluiting veroorzaak wordt door een elektrisch apparaat, kunt u het probleem zelf oplossen. U moet in dat geval het defecte apparaat vinden. Kijk eerst om welke groep het gaat en verwijder vervolgens alle stekkers van de apparaten die zijn aangesloten op de groep. Schakel de stroom in en doe de stekkers één voor één weer in. Valt de stroom uit zodra u een stekker in het stopcontact doet? Dan weet u dat het betreffende apparaat de kortsluiting veroorzaakt.

Helaas is de oorzaak van kortsluiting in de meeste gevallen niet zo makkelijk te achterhalen. Slaagt u er niet in het probleem te vinden? Doe dan beroep op onze elektricien in Zeeland en ga hier niet zelf mee aan de slag. Zo weet u zeker dat de kortsluiting snel en op de juiste manier verholpen wordt. 

kortsluiting omgeving zeeland

Werkgebied

Heeft u een elektricien nodig in Zeeland omdat uw stoppen zijn doorgeslagen bijvoorbeeld. Of ervaart u overige stroomstoringen? Wij zijn uw elektricien in Zeeland. Controleer in het lijstje hieronder of uw woonplaats erbij staat. Mocht uw locatie er niet bij staan, wees niet getreurd en neem contact op met ons. Elektro Zeeland is onder andere actief in:

Een elektricien nodig? We zijn 24/7 bereikbaar 085 06 04 929

Elektro Zeeland

Zoekt u een ervaren elektricien in de omgeving van Zeeland? Dan bent u bij Elektro Zeeland aan het goede adres!

Neem contact op