ELEKTRO ZEELAND

Meterkast werkzaamheden

Een storing in de meterkast? Zoek niet verder dan Elektro Zeeland. Onze ervaren elektriciens helpen u graag!

Stroomstoring

Zit u gedeeltelijk of helemaal zonder stroom? Vraag eerst aan uw buren of zij het zelfde probleem ervaren. Mocht dat niet zo zijn, dan heeft u te maken met een stroomstoring. Op zulke momenten kunt u contact opnemen met Elektro Zeeland. Onze centralisten sturen de zelfde dag nog een elektricien uw kant op. Onze elektriciens hebben ervaring in het oplossen van stroomstoringen. Zo kunt u dezelfde avond nog genieten van uw favoriete serie of film.

Kortsluiting

Is de stroom in een deel van uw woning weggevallen? Dan wilt u dit probleem zo snel mogelijk verhelpen. Indien er geen stroom meer is, kunt u namelijk geen elektrische apparaten gebruiken. De stroomuitval in uw woning kan het gevolg zijn van kortsluiting. Om de oorzaak van de kortsluiting te vinden en deze te verhelpen, dan schakelt u onze elektricien in. Onze elektriciens weten namelijk precies wat zij moeten doen wanneer er sprake is van kortsluiting.

Meterkast werkzaamheden

De meterkast is essentieel in uw woning. De meterkast zorgt ervoor dat de stroom eerlijk verdeeld wordt naar verschillende groepen. Heeft u een storing in uw meterkast door bijvoorbeeld overbelasting? Dan kunt u contact opnemen met Elektro Zeeland. Wanneer teveel apparaten zijn aangesloten kan de groepenkast overbelast raken. Onze elektriciens hebben jarenlange ervaring in het verhelpen van storingen in meterkasten.

Groepenkast aansluiten

Het aansluiten van een groepenkast kunt u beter overlaten aan een specialist in Elektra. Er zijn namelijk veel verschillende soorten groepenkasten waardoor het een ingewikkelde taak kan zijn. De grootste verschillen zitten hem onder andere in de afmeting en het merk van de groepenkast. Daarnaast wordt er onderscheid gemaakt tussen groepenkasten met een één fase aansluiting of een drie fasen aansluiting. Verder  wordt er gekeken naar de hoeveelheid stopcontacten in uw woning of bedrijfspand. Op basis hiervan wordt bepaald hoeveel groepen in uw groepenkast worden geplaatst.

Een expert van Elektro Zeeland kan u daarbij op een professionele wijze helpen. Door vakkundig te werk te gaan kunt u binnen de kortste keren veilig gebruik maken van uw gloednieuwe groepenkast.

elektricien kortsluiting zeeland

Elektra specialisten

Onze elektriciens worden bijgeschoold zodat zij op de hoogte worden gehouden van de nieuwste ontwikkelingen betreft elektra

ervaren en vakkundig

Onze elektriciens hebben jarenlange ervaring in het oplossen van uw stroomstoringen en kortsluitingen.

voordelige prijzen

Door onze samenwerkingen met verschillende elektra bedrijven kunnen wij de kosten zo laag mogelijk houden.

24/7 spoedservice

Onze spoedservice is 24/7 bereikbaar. Zo kunt u ons elk moment van de dag bereiken wanneer u last heeft van een stroomstoring.

elektricien omgeving zeeland

Storingen in uw meterkast

Een stroomstoring kan verschillende oorzaken hebben. Een meterkast die overbelast is kan een van de oorzaken zijn. Overbelasting ontstaat als u bijvoorbeeld teveel elektrische apparaten tegelijk in gebruik heeft, waar de groep uit uw meterkast niet genoeg vermogen voor heeft. Gelukkig kunt u dit vrij eenvoudig oplossen door een extra groep aan uw meterkast toe te voegen, waardoor de belasting verspreid wordt en overbelasting van een van de groepen voorkomen wordt. Voor het uitvoeren van meterkast werkzaamheden in Zeeland staan onze elektriciens voor u klaar!

elektricien in omgeving zeeland

Onze trotse samenwerkingen

samenwerkingen elektra

Groepenkast uitbreiden

Wilt u uw stroomvoorzieningen uitbreiden en beschikt uw woning of bedrijfspand al over een goede groepenkast? Dan kunt u er het beste voor kiezen om uw groepenkast uit te laten breiden. Dit is vooral raadzaam als u apparaten aanschaft die extra stroom verbruiken. Via elektricien.nl vindt u gemakkelijk een elektricien bij u in de buurt die u helpt met het uitbreiden van uw groepenkast.

Als u apparaten aanschaft met een vermogen van meer dan 2000 kilowatt is het van belang dat u een extra groep in de groepenkast laat plaatsen. Anders is de kans op kortsluiting erg groot. Een elektricien weet precies hoe dit in zijn werk gaat en zorgt ervoor dat u uw nieuwe apparaten na het uitbreiden van de groepenkast veilig kunt gebruiken. Kies voor uw eigen veiligheid en laat het uitbreiden van uw groepenkast daarom altijd aan een vakman over.

tool-2766835_1280

Werkgebied

Heeft u een elektricien nodig in Zeeland omdat uw stoppen zijn doorgeslagen bijvoorbeeld. Of ervaart u overige stroomstoringen? Wij zijn uw elektricien in Zeeland. Controleer in het lijstje hieronder of uw woonplaats erbij staat. Mocht uw locatie er niet bij staan, wees niet getreurd en neem contact op met ons. Elektro Zeeland is onder andere actief in:

Een elektricien nodig? We zijn 24/7 bereikbaar 085 06 04 929

Neem contact op